спецификација

 

Пакетот содржи:

  • OmniBlender V model TM-800
  • Сад од 2L со капак изработен од најсилниот поликарбонат
  • Стап за притискање на содржината на ножевите за време на обработката
  • Преведени упатства за употреба и гарантна картичка

Нагласуваме:

  • Брзина до 38.000 вртежи во минута - најбрза во класата
  • Ножеви со шест екстремно остри сечила изработени од не'рѓосувачки челик
  • Моќен, брз, но економичен мотор со потрошувачка до 950W - најтивок во нејзината класа
  • Рачно управување (LOW - MEDIUM - HIGH - PULSE)
  • Автоматско електронско контролирање на управување со тајмер од 35, 60 или 90 секунди
  • Двојна заштита - overload reset копче и термичка заштита на моторот