гаранција

 

Ова е важно прашање на кое сè уште не посветуваме доволно внимание. Не ни е потребен Закон за заштита на потрошувачите за да бидеме фер и да ги задоволиме потребите на нашите клиенти каде и да е можно.

Гаранцијата за OmniBlender V е 5 години на моторот и 2 години на сите други делови. Моторот е најважниот, најскапиот и најкомплицираниот дел од блендерот, поради што му ја даваме оваа продолжена гаранција во договор со производителот.

Ве советуваме внимателно да ги прочитате упатствата и да го користите белендерот во согласност со него, бидејќи е потребно блендерот да работи правилно за да ја постигне гаранцијата.

Како регионален сервисен центар, ние обезбедуваме најдобро можно одржување за време на гарантниот период и вон гарантниот период. Верувајте ни дека зад продажбата на OmniBlender V на нашиот пазар стои група на технички многу искусни компании кои гарантираат одлична техничка поддршка. Имаме на располагање комплетен пакет на сите потребни резервни делови и повеќе од децениско искуство во сервисирање и одржување на разни уреди. Исто така, ги обезбедивме сите потребни локални сертификати, атестации и извршено тестирање на садови и ножеви во најдобрите локални лаборатории со цел да ги заштитиме клиентите и да ги исполниме сите законски услови за безбедно и законско пуштање на продуктот во продажба.