добредојдовте

 

Со задоволство објавуваме дека тој е професионален OmniBlender V, најнов модел TM-800/800A со контејнери od 1,5L и 2L и со брзина до дури 38.000 вртежи во минута (Мотор со 3 коњски сили - 3КС), сега е достапен во регионот ! !

OMEGA

Omega 8006 Nutrition Center Masticating Slow Juicer
Omega VSJ843RS Masticating Slow Juicer
Dehidrator 5 polica Omega DH5002T dehidrator

Dehidrator 9 polica Omega DH9002T

ParaFlexx™ podloga za Omega / Excalibur dehidratore

JTC OMNIBLEND

JTC OmniBlender TM-800 со 2L BPA free сад - моќност 950W, 38000RPM, прачка за потиснување, нож со 6 челични сечила, рачна контрола (LOW-MEDIUM-HIGH-PULSE), тајмер 35/60/90 секунди, во црна / црвена / бела боја

JTC OmniBlender TM-800 со 1,5L BPA free сад - моќност 950W, 38000RPM, прачка за потиснување, нож со 6 челични сечила, рачна контрола (LOW-MEDIUM-HIGH-PULSE), тајмер 35/60/90 секунди, во црна / црвена / бела боја

JTC OmniBlender TM-800AQ (1,5L BPA free OmniBlender + OmniShield редуктор 80% бучава)

VEGAVITA

Vegavita 3HP-power blender VBL-767 со BPA free 2L сад, 1500W 34000RPM, прачка за потиснување, ножеви со 6 челични сечила, рачна контрола (LOW-HIGH, PULSE)
црна / црвена / бела боја

Vegavita 3HP-power blender VBL-800 со BPA free 2L сад, 1800W 38000RPM, прачка за потиснување, ножеви со 6 челични сечила, рачна контрола (LOW-MEDIUM-HIGH, PULSE) 35/60/90 тајмер како и кај OmniBlender црна / бела боја

Vegavita 3HP-power blender VBL-1000 со BPA free 3L сад, 2200W 39000RPM, прачка за потиснување, ножеви со 6 челични сечила, рачна контрола (LOW-HIGH, PULSE)
црна / бела боја

Vegavita VSL-150W slow juicer 80RPM - вертикален бавен соковник за ладно цедење

Vegavita VSL-240AC whole slow juicer 80RPM - вертикален бавен соковник за ладно цедење со широка дупка од 75 mm, AC мотор со 240W,
BPA free

Vegavita VKT-20 електричен бокал - метален котел од 2L 1800W - водата доаѓа во контакт само со контејнер од не'рѓосувачки челик, автоматски прекинувач и сигнализација дека водата врие

Vegavita VDT-40 destilator 4L - 750W, метално куќиште, водата доаѓа во контакт само со SUS304 нерѓосувачки челик, филтер со активен јаглен (5 парчиња), стаклен сад

Vegavita VDT-40 destilator 4L - 750W, бело пластично куќиште, водата доаѓа во контакт само со SUS304 нерѓосувачки челик, филтер со активен јаглен (5 парчиња), стаклен сад

Додатна опрема
Дополнителен сад за BPA free блендер од 1,5L-комплет со
ножеви
Дополнителен сад за BPA free блендер од 2L-комплет со
ножеви
Резервни челични сечила за блендер - комплет

Резервно метално лежиште за сад на блендер со заби
Дополнителна прачка за сад

LEXEN

LEXEN рачен соковник - зелено-бела / црвена / сребрено металик боја...

Можност за плаќање на 3 рати од страна на граѓански чекови или кредитни картички на Интерса. Можност за враќање на ДДВ 20% за странски државјани.

покануваме промотори

 

Ги покануваме промоторите на соработка и понудуваме одлични услови!

OmniBlender V, за десет секунди, лесно сече, меле, дроби мраз, прави вкусни пијалоци од овошје и зеленчук, топли супи, сосови, замрзнат овошен сладолед, пире, меле житарици и семиња и прави брашно, коктели, подготвува најздрава храна за бебиња , чорби и сл. Ефикасно ја разградува дури и клеточната структура на овошјето, зеленчукот и зеленило и на тој начин целосно ги ослободува сите хранливи материи - витамини, минерали, ензими, аминокиселини итн. OmniBlender V е на многу начини супериорен во однос на многу поскапите блендери и секако е далеку најдобар продукт на пазарот за високо професионални блендери.

Како единствени официјални регионални дистрибутери и увозници, ќе се потрудиме да:

  • да има 100-200 парчиња OmniBlend V достапни за итна испорака
  • да обезбедиме најдобри цени за нашите клиенти, поконкурентни од цените во другите држави (i pored carine od 10%, PDV-a od 20% i veoma visokih "parafiskalnih" nameta)
  • да промовираме безбедна и успешна примена на OmniBlender V преку едукација на нашите клиенти преку детални упатства за употреба, препораки, рецепти, видеа
  • да ги обезбеди сите потребни локални сертификати, атести и да направи тестови во најдобрите локални лаборатории со цел да ги заштити клиентите и да ги исполни сите законски услови за безбедно и законско пуштање во продажба
  • да обезбедиме најдобро можно одржувањекако регионален сервисен центар во гарантниот и вон гарантниот период - гаранцијата е 5 години на моторот и 2 години на сите други делови на OmniBlender
  • да обезбеди доволно залихи на сите придружни додатоци, како и доволно потребни резервни делови за сервисирање и одржување на блендерот